Personvernerklæring

Personvern, nettbasert behandling av personopplysninger

Denne personvernerklæringen ble publisert 30.07.2018.

Personvernerklæringen gjelder for Sense Data as sine nettsider. Sense Data AS, ved daglig leder, (organisasjonsnummer 978707408) er behandlingansvarlig for personopplysninger som samles inn på nettsidene Sensedesk.com, SenseSupport.com og Senserio.com.

Sense Data AS har egne databehandleravtaler med underleverandører som iPeer AB (nettvert) og Stripe (betalingsløsning, kreditkort på Senserio.com).

Vi ønsker at du skal føle deg trygg når du besøker våre nettsider, og forsikrer deg om at personlig informasjon behandles på en sikker måte av oss som behandlingsansvarlig. Vi har forpliktet oss til å ta vare på ditt personvern. Du kan besøke mange sider på våre nettsider uten uten å gi oss noe informasjon om deg selv. Noen ganger trenger vi likevel informasjon for å gi deg tjenester som du ber om, og denne erklæringen om vern av personlige opplysninger gir opplysninger om innsamling av data og bruk av data i slike situasjoner.

Personopplysninger som behandles

Sense Data as samler ikke inn opplysninger om personlige betalingskort, fødselsdato og personnummer via nettstedene www.sensedesk.com eller www.sensesupport.com.

Sense Data as samler inn opplysninger om fødselsdato og kjønn via www.senserio.com.

Eksempler på informasjon vi samler inn, og i hvilke sammenhenger:

  • E-postadresse (kontaktskjema, chat, henvendelser til SenseSupport,com, ved registrering som bruker på Senserio.com)
  • Navn på kontaktperson (kontaktskjema, chat, ved henvendelser på Sensesupport.com
  • Foretaksnavn (ved henvendelser på Sensesupport.com)
  • Foretaksadresse (ved henvendelser på Sensesupport.com)
  • Telefonnummer (kontaktskjema, ved henvendelser på Sensesupport.com)
  • Fornavn, Etternavn, Adresse, Postnr, Sted, Mobilnummer, E-postadresse, Kjønn, Fødselsdato, Land (ved registrering på www.senserio.com)
  • Enkelte opplysninger knyttet til bruk av nettsidene våre, for eksempel IP-adresse, nettlesertype, operativsystem, domenenavn, tilgangstid og henvisende nettområdeadresser. Denne informasjonen brukes til å drive tjenesten, opprettholde kvaliteten på tjenesten og gi generell statistikk for bruken av vår nettside.

Hvordan innhenting av informasjon skjer

Sense Data samler inn opplysninger gjennom disse skjemaene på våre nettsider:

  • Kontaktskjema (på Sensedesk.com)
  • Registreringsskjema for support (på SenseSupport.com).
  • Registreringsskjema for ny bruker (på www.senserio.com).
  • Påmelding til nyhetsbrev
  • Jobbsøknader
  • Ved innsending av e-post til support@sensedesk.com (nye kunder)

Kontaktskjema
Når du bruker kontaktskjema på våre hjemmesider ber vi om følgende informasjon: Navn, e-postadresse, firma, telefonnummer, hva din henvendelse handler om. Formålet med innhenting og lagring av informasjon er å kunne svare og ha en dialog rundt din henvendelse. Informasjonen blir lagret i vårt CRM –system Sensedesk på en egen server der det kun er ansatte i Sense Data AS som har tilgang. Informasjonen blir lagret så lenge vi finner det formålstjenlig.

Påmelding nyhetsbrev
Sense Data sender ut Nyhetsbrev 1-2 ganger per måned via e-post. For å kunne motta dette må du registrere din e-postadresse hos oss. Vi bruker verktøyet MailMojo, som er databehandler for nyhetsbrevet. Dersom du melder deg av nyhetsbrevet vil din informasjon bli slettet.

E-post og telefon
Sense Data bruker e-post og telefon som en del av sitt daglige arbeide for å kunne ha dialog og svare på forespørsler fra kunder og andre samarbeidspartnere. Den enkelte ansatte har ansvar for å slette meldinger som ikke lenger er aktuelle, og skal minst en gang i året gå gjennom og slette unødvendig innhold i e-postkassen. Ved fratredelse slettes e-postkonto Relevante e-poster vil normalt bli overført til kolleger. Sensitive personopplysninger skal ikke sendes over e-post. Vi gjør oppmerksom på at vanlig e-post ikke er kryptert. Vi oppfordrer deg derfor til å vise varsomhet, og ikke sende taushetsbelagt informasjon, sensitive data eller fortrolige opplysninger på e-post.

Søke jobb hos Sense Data AS
Dersom du søker jobb hos Sense Data AS vil din søknad med dokumentasjon lagres i inntil 1 år etter søknadsfristens utløp. Informasjonen som innhentes er navn, adresse, kontaktopplysninger, CV og vitnemål/attester. Sense Data AS er behandlingsansvarlig, og formålet med behandlingen er å kunne vurdere din søknad opp mot ledige stillinger i selskapet.

Formålet med å innhente personopplysningene

  • For å kunne gi tilgang til våre produkter og tjenester og oppfylle vår avtale med deg som er registrert som kunde.
  • For å kunne levere produkter og tjenester, som nyhetsbrev, spesialtilbud og annen informasjon som du ber om eller kjøper.
  • For å få et bedre grunnlag for å lage og publisere innhold som er relevant for deg.
  • For å kunne varsle deg om nye produkter, spesialtilbud, oppdatert informasjon og andre nye tjenester fra oss.

Vi henter ingen informasjon fra tredjeparter, og formidler heller ikke personopplysninger du gir til tredjeparter.

Lagring av informasjonen

Opplysningene lagres på egen server hos vår nettleverandør iPeer AB. Serveren står i Sverige, og brukes kun av Sense Data. Underleverandører vi har databehandleravtale med, har eget ansvar for opplysningene som registreres om deg hos dem (se også under «Utlevering av opplysninger til tredjepart» nedenfor).

Bruk av informasjonskapsler (cookies)

Hvis du har supportbehov og logger deg inn på dette SenseSupport.com, vil vi opprette en midlertidig informasjonskapsel for å avgjøre om nettleseren din støtter bruk av dette. Denne informasjonskapselen innholder ingen personopplysninger og forsvinner så snart du lukker nettleseren din.

Når du logger deg inn, blir det opprettet informasjonskapsler som lagrer innloggingsinformasjonen din og valg du har tatt når det gjelder hvordan innhold skal vises. Informasjonskapsler med innloggingsinformasjon utløper etter to dager, mens de med visningsvalg varer i ett år. Hvis du krysser av for «Husk meg», vil innloggingsinformasjonen din oppbevares i to uker. Hvis du logger deg ut av kontoen din, vil disse informasjonskapslene forsvinne.

Sense Data bruker også disse verktøyene på Sensedesk.com:

  • Google Analytics, som vi bruker til å spore hvordan de besøkende bruker nettsiden.
  • Facebook pixel, som vi bruker til å spore hvordan de besøkende bruker nettsiden og til målretting av annonsering på Facebook.

Tilgang til og endring av de personlige opplysningene

Vi gir deg tilgang til egne kundesider (på SenseSupport.com) for å sikre at navn og personlige opplysninger er riktige og oppdaterte. Hvis du registrerer deg eller ditt foretak på SenseSupport.com vil du til enhver tid ha full oversikt over registrerte henvendelser og opplysningene dine.

Du kan også be om at all informasjon vi har om deg blir slettet ved å gi oss beskjed via e-post. Kravet om oppbevaring av regnskapsmateriale, gjør at vi oppbevarer slik informasjon i henhold til regnskapslovgivningens krav.

Utlevering av opplysninger til tredjepart

Personopplysningene du oppgir til oss deles ikke med tredjeparter, men underleverandører leverer tjenester som betalingsløsninger til oss. Dette gjelder Stripe (betalingsløsning/kortbehandling). Disse aktørene har vi databehandleravtale med, og de kan behandle personopplysninger på vegne av Sense Data. Innhenting skjer i forbindelse med kjøp av digitale tjenester hos oss.

Dine rettigheter

Etter EUs personvernforordning, som innlemmes ny norsk personopplysningslov i 2018, har du rett til å kreve innsyn i personopplysningene vi behandler om deg og hvordan vi behandler opplysningene.

Du kan kontakte oss på support@sensedesk.com for tilgang til, endring eller sletting av informasjon. Behandling av personopplysningene er basert på samtykke, og du kan til enhver tid trekke samtykke tilbake. Dersom du mener deg urettmessig behandlet etter personopplysningsloven, kan du klage til Datatilsynet (www.datatilsynet.no), som er tilsynsmyndighet i Norge.